EPSON DuraBrite Pigment Mavi (Cyan) Uyumlu Goprint Yazıcı Mürekkebi 1 Litre

1.731,25 TL
0 - Yorum Yap
181,67 TL'den başlayan taksitlerle!!!
Kategori
Stok Kodu
GP-06025
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Ürün
 
1 Adet 1 kg GoPrint EPSON DURABrite ULTRA Mürekkep.
 
 
 Özellikler
 
GoPrint Mürekkepleri, kullanılan kartuşlar için özel olarak üretilmektedir. Bunun için uzun süreli beklemelerde kesinlikle tıkanma problemi yapmaz. Mürekkeplerin problemsiz olarak çalıştığı test edilmiş ve başarıyla sonuçlanmıştır.
 
GoPrint Mürekkepler ile orjinalindeki gibi gerçek renk tonlarını yakalarsınız. GoPrint fotoğraf basımında mükemmel sonuçlar elde edeceğinizi garanti eder.
 
 Avantajlar:
 
- Yazıcı kafasında ve kartuş ağzında tıkanmaya yol açmaz.
- Fotoğraf baskılarında mükemmel sonuç verir.
- Mürekkeplerin solmaya karşı direnci oldukça yüksektir.
- Uzun süre beklemelerde baskı kağıdındaki renklerin tonlarının yitirilmesine karşı dirençlidir.
- CD yüzeyine baskı yapmak isteyenler için ideal sonuç verir.
- Kusursuz bir şekilde kağıda absorbe olan mürekkep sayesinde, keskin yazı hatları ve net bir görünüme sahip çıktılar elde edilir.
 
Not: Kartuşlarınızda veya yazıcınızda herhangi bir problem yoksa baskı kalitesinde istenilen doğallığı ve kaliteyi yakalamanız kesinlikle mümkündür. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak ve danışmak için www.YaziciForum.com adresinden faydalanabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
EPSON DuraBrite Pigment Mavi (Cyan) Uyumlu Goprint Yazıcı Mürekkebi 1 Litre EPSON DuraBrite Pigment Mavi (Cyan) Uyumlu Goprint Yazıcı Mürekkebi 1 Litre 1.731,25 TL 1.731,25 TL Bitmeyen Kartuş, Fotoğraf Kağıdı, Kartuş Dolum Seti, Muadil Kartuş, Muadil Toner, Bitmeyen Kartuşlu Yazıcılar, Lazer Yazıcı, Yazıcı Mürekkebi, Süblimasyon Baskı Ürünleri En Uygun Fiyat Garantisi ile online satış mağazasında. GP-06025
EPSON  DuraBrite Pigment Mavi (Cyan) Uyumlu Goprint  Yazıcı Mürekkebi 1 Litre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.